Frank Hammerö, VD för Kalix Apartments AB, är en dedikerad och framgångsrik entreprenör som har gjort avtryck inom uthyrningsbranschen. Hans engagemang och ledarskap har inte bara etablerat Kalix Apartments som en pålitlig aktör inom uthyrning av lägenheter och personal, utan visar också på Franks förmåga att driva företaget med framgång vid sidan av en heltidsanställning.

Franks resa som entreprenör är en inspirerande berättelse om målmedvetenhet och hårt arbete. Att leda ett företag vid sidan av en heltidsanställning kräver en unik förmåga att hantera utmaningar och balansera olika ansvarsområden. Frank har visat att detta är möjligt genom sin dedikation och passion för Kalix Apartments AB.

Vi hyllar Frank Hammerö för hans entreprenörsanda och prestationer. Att etablera och driva ett framgångsrikt företag är en imponerande bedrift, och Frank förtjänar all lov för att ha lyckats göra det vid sidan av en heltidsanställning. Det är med stolthet vi tilldelar Frank Hammerö titeln Länets Entreprenör 2023. Vi ser med spänning fram emot att följa deras fortsatta resa och framgångar.

Stort grattis till Frank Hammerö – Länets entreprenörer 2023!

VD Frank Hammerö
Org.nr: 559108-5344
Adress: SIGURDSUDDEVÄGEN 9 – 952 95 Båtskärsnäs
Län: Norrbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *