Med passion och uthållighet har Rasmus och hans sambo Ebba formulerat en imponerande framgångssaga sedan de startade företaget 2019. Deras dedikation till hårt arbete och tydliga målsättningar har skapat en dynamisk företagskultur som har möjliggjort en betydande tillväxt och framgång.

Inom områdena vägunderhåll, däckservice och uthyrning av entreprenadmaskiner har Rasmus och Ebba etablerat sig som branschledande aktörer. Deras fokus på att leverera högkvalitativa tjänster och göra det extra för sina kunder har skapat en lojal kundbas och ett starkt rykte i branschen.

Rasmus och Ebba tror på att skapa hållbara affärsrelationer genom att erbjuda överlägsen service och värde för sina kunder. Med en stark vilja att kontinuerligt förbättra och expandera sitt företag ser de fram emot framtida utmaningar och möjligheter.

Vi är stolta över att erkänna Rasmus och Ebbas exceptionella prestationer genom att tilldela dem titeln Länets Entreprenör för 2023. Deras framgång är en inspiration för företagare i vårt län och bevisar kraften i dedikation och målmedvetet arbete. Vi ser med spänning fram emot att vara en del av deras fortsatta framgångssaga och önskar dem all lycka i framtiden

Stort grattis till Rasmus Åsell & Ebba Lindgren – Länets entreprenörer 2023!

VD Rasmus Åsell & Ebba Lindgren
Org.nr: 559206-6327
Mail: jvsmaskiner@hotmail.com
Adress: SIDE 456 – 845 73 Oviken
Län: Jämtlands län
facebook.com/Jamtlands?locale=sv_SE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *