Vi vill hylla Göran Woller och hans enastående arbete med Jonsereds Energi o VVS Teknik AB. Under åren har Göran visat en enastående arbetsmoral och ett orubbligt engagemang för sina kunder, där kundnöjdhet och kvalitet alltid har varit högsta prioritet.

Jonsereds Energi o VVS Teknik AB har gjort sig ett namn inom VVS-branschen genom att ständigt leverera tjänster av högsta standard. Göran har genom sin ledning säkerställt att varje projekt, stort som smått, utförs med samma noggrannhet och omsorg. Hans outtröttliga arbete och dedikation har gjort företaget till en pålitlig och respekterad aktör inom sitt område.

Det är inte bara Görans insatser som förtjänar beröm, utan även hans team av hängivna medarbetare. De har tillsammans bidragit till företagets framgång och utveckling genom att arbeta exemplariskt och med stor professionalitet. Utan deras insatser och samarbete hade resan inte varit möjlig.

Vi vill därför uppmärksamma Jonsereds Energi o VVS Teknik AB och särskilt hylla Göran Woller för hans otroliga arbete genom åren. Deras fokus på kundnöjdhet och kvalitet har inte bara skapat nöjda kunder utan också gett dem erkännande som en ledande aktör i branschen. Tillsammans med sitt team fortsätter Göran att sätta standarden högt och visa vad som är möjligt med engagemang och hårt arbete. Vi gratulerar dem för att ha blivit utnämnda till Länets Entreprenör och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar.

Stort grattis till (Jonsereds Energi o VVS Teknik AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Göran Woller
Org.nr: 559140-1913
Mail: goran@evtgbg.se
Adress: STÅLEBOVÄGEN 16 – 433 76 Jonsered
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *