Jonas Jonsson Markplanering Aktiebolag, under ledning av VD Jonas Jonsson, har gjort betydande framsteg sedan företagets grundande. Med fokus på mark och grundarbeten samt transporter har företaget etablerat sig som en pålitlig och framgångsrik aktör inom branschen.

Jonas Jonsson förtjänar en hyllning för sitt hängivna arbete sedan dag ett. Hans engagemang och dedikation till företaget har varit avgörande för dess framgång. Han vill också rikta en varm tacksamhet till sina två söner och sin familj, vars stöd och support har varit ovärderlig under resans gång.

Trots de utmaningar som företag möter i den nuvarande affärsmiljön har Jonas Jonsson och hans team lyckats överträffa förväntningarna och uppnå enastående resultat. Deras förmåga att leverera kvalitetstjänster och överskrida kundens förväntningar har inte gått obemärkt förbi. Det är med stolthet som de nu tar emot utmärkelsen som Länets Entreprenör två år i rad, vilket är en bekräftelse på deras oöverträffade prestationer och engagemang för excellens.

Stort grattis till (Jonas Jonsson Markplanering Aktiebolag) – Länets entreprenörer 2024!

VD Jonas Jonsson
Org.nr: 556418-5493
Mail: jonas63jonsson@telia.com
Adress: STIG 225 – 893 95 Sidensjö
Län: Västernorrlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *