Jonas Lantz, VD för Jonas Entreprenad & Sprängning AB, är en erfaren och dedikerad entreprenör som har ägnat sitt liv åt lastbilsåkeri och sprängningsarbeten. Med en stark koppling till yrket från en tidig ålder, då hans pappa var lastbilschaufför, har Jonas blivit en ledande kraft inom branschen.

Aktiebolaget, under ledning av Jonas, bedriver lastbilsåkeri och utför sprängningsarbeten samt andra därmed förenliga verksamheter. Hans passion och erfarenhet har varit avgörande för framgången för företaget.

Vi vill inte bara hylla Jonas Lantz som en framstående entreprenör utan även lyfta fram och hylla alla hans medarbetare. Det är deras hårda arbete och engagemang som tillsammans har bidragit till att göra Jonas Entreprenad & Sprängning AB till en ledande aktör inom branschen.

Till Jonas och hans team vill vi säga stort grattis till utmärkelsen som Länets Entreprenör 2023. Det är en välförtjänt erkännande av det arbete och den dedikation som har lagts ner för att nå framgång. Vi ser med spänning fram emot att fortsätta följa företagets framgångssaga under Jonas ledning.

Stort grattis till Jonas Lantz – Länets entreprenörer 2023!

VD Jonas Lantz
Org.nr: 556516-9306
Mail: strangnas@telia.com
Adress: HÄLLA HÄLLSTUGAN – 595 91 Mjölby
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *