Johan & Kina Cykel AB är en framstående aktör inom cykelbranschen och har förtjänat utnämningen som länets entreprenör. Johan och Kina, ägarna av företaget, driver en småskalig verkstad där deras omfattande kunskap om cyklar och deras olika möjligheter utgör grunden för verksamheten.

I denna verkstad blir varje cykel betraktad som en unik möjlighet att skapa något speciellt och anpassat efter varje kunds önskemål. Trots att en cykel kanske verkar skrotfärdig för kunden, ser Johan och Kina det som en “oslipad diamant” som kan väckas till liv genom analyser, justeringar och reparationer.

Johan, med imponerande 40 års erfarenhet av att reparera och justera cyklar, har utvecklat en “uppfinnarmentalitet” som gör att Johan & Kina Cykel AB kan lösa nästan allt inom cykelreparationer och anpassningar. Denna inställning har gjort dem till en pålitlig och omtyckt aktör inom cykelgemenskapen.

Företagets utnämning som länets entreprenör vittnar om deras dedikation till sitt arbete och förmågan att se bortom det uppenbara för att skapa värde och unika lösningar för varje kund. Certifikatet är ett erkännande av deras långa och framgångsrika historia inom cykelbranschen samt deras förmåga att förvandla varje cykel till något extraordinärt.

Stort grattis till Johan Fogelberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Johan Fogelberg
Org.nr: 559031-7466
Mail: jkcyckel@outlook.com
Adress: JÄRNVÄGSGATAN 24 – 149 31 Nynäshamn
Län: Stockholms län
jkcykel.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *