Det är med stolthet och glädje vi hyllar Johan Blom och hans företag, Johan Blom Elektro AB, som nyligen utsetts till länets entreprenör. Detta certifikat är en välförtjänt erkänsla för Johan Bloms enastående prestationer och dedikation inom elektronikbranschen.

Johan Blom, med över 25 års erfarenhet inom branschen, har inte bara etablerat sig som en kunnig och erfaren expert inom elektronik utan har också framgångsrikt ägt och drivit andra bolag. Hans breda erfarenhet har gett honom en djup förståelse för branschen och företagsdrift. Företagets verksamhet fokuserar på konsulttjänster inom elektronik och relaterade områden. Johan Blom Elektro AB strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster och säkerställa kundnöjdhet. Johan själv beskrivs som en ambitiös och vänlig person som alltid sätter sina kunders behov i främsta rummet.

Ambitionen för Johan Blom Elektro AB sträcker sig bortom det nuvarande, med planer på fortsatt tillväxt och rekrytering av nya medarbetare som delar visionen om framgång. Vi gratulerar Johan Blom och Johan Blom Elektro AB för deras imponerande arbete och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångsresa inom elektronikbranschen.

Stort grattis till Johan Blom – Länets entreprenörer 2024!

VD Johan Blom
Org.nr: 556999-2083
Mail: johan.blom@jbeab.se
Adress: MORN 409 – 786 92 Dala-Järna
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *