Jimmie Jonsson, VD för Jimmie Jonssons Åkeri AB, är en förebild inom entreprenörskap och åkeriverksamhet. Med överflödande passion och engagemang har Jimmie skapat en framgångsrik verksamhet som inte bara upprätthåller hög kvalitet, utan också representerar en lång tradition av företagande.

Bakom framgångarna står en kärnfamilj som fungerar som en stark grund. Jimmies far, Roger Jonsson, är inte bara en framstående företagare själv utan också en enastående mentor för sin son. Deras samarbete och överföring av kunskap och erfarenhet har varit avgörande för att Jimmie Jonssons Åkeri AB ska nå de höjder den har gjort.

Jimmie Jonsson har inte bara överträffat förväntningarna inom åkeriverksamheten utan har också blivit en inspirationskälla för andra företagare. Att tilldela honom titeln som Länets Entreprenör 2023 är en hedersbetygelse till en individ som inte bara har framstående prestationer bakom sig utan också ett lovande framtidsperspektiv. Vi ser med spänning fram emot att fortsätta följa Jimmie Jonssons resa och vittna om hans fortsatta framgångar.

Stort grattis till Jimmie Jonsson – Länets entreprenörer 2023!

VD Jimmie Jonsson
Org.nr: 556912-2830
Mail: j.jimmie@me.com
Adress: EDSVÄRA VALLEN – 535 93 Kvänum
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *