Vi tillkännager stolt att IQ-Logistics AB har utsetts till länets entreprenör och erhåller härmed vårt certifikat för deras framstående insatser. Anders Forsberg, företagets drivande kraft, förtjänar särskild hyllning för sitt imponerande arbete.

IQ-Logistics AB, under Anders ledarskap, har blivit en betydande aktör inom transport, lagerhållning, logistik, och handel med kemikalier samt verktyg inom verkstadsindustrin. Bolaget har också engagerat sig i biluthyrning och andra förenliga verksamheter.

Vi vill rikta en särskild hyllning till Anders Forsberg för hans dedikation och förmåga att leda företaget framåt. Hans insatser har inte bara lett till företagets framgång utan har också skapat en stark grund för framtida generationer. Vi noterar även Anders söners övertagande av företaget idag och tackar dem för deras engagemang i att driva verksamheten vidare.

IQ-Logistics AB har tydligt visat vägen inom olika affärsområden och representerar en framstående förebild för entreprenörsanda och framgång. Vi önskar Anders Forsberg och hela teamet på IQ-Logistics AB fortsatt framgång och hållbar utveckling i framtiden.

Stort grattis till Anders Forsberg – Länets entreprenörer 2023!

VD Anders Forsberg
Org.nr: 556640-7937
Mail: Iq@iqlogistics.se
Adress: Vitans gränd 7 – 541 31 Skövde
Län: Västra götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *