Vi vill framföra vår hyllning till Erik för hans enastående insatser som entreprenör inom personaluthyrning riktad mot lantbruksnäringen, entreprenad och transport. Eriks passion och dedikation till sitt företag har resulterat i en imponerande arbetsinsats, och det är med stolthet vi överlämnar detta certifikat till honom för att hedra hans framstående prestationer.

Eriks företag har specialiserat sig på att erbjuda personaluthyrningstjänster inom lantbruksnäringen samt entreprenad och transport. Hans förmåga att möta branschens behov och önskemål inom dessa områden har varit avgörande för dess framgång. Genom att tillhandahålla kvalificerad personal för lantbruk, entreprenad och transport har företaget blivit en pålitlig partner för lantbrukare och andra verksamheter som kräver specialiserad arbetskraft.

Vi vill även rikta ett stort tack till Eriks kunder för deras förtroende och stöd. Genom deras samarbete och förtroende har Erik kunnat förverkliga sin passion och bedriva verksamhet inom det område han brinner för, med inriktning på lantbruk, entreprenad och transport.

Erik framstår som en förebild för andra entreprenörer och illustrerar kraften av hängivenhet och engagemang. Vi hyllar Erik och hela hans team för deras exceptionella arbete inom lantbruk, entreprenad och transport och ser med spänning fram emot att fortsätta följa deras framgångsresa inom dessa områden.

Stort grattis till Erik Ingeshög – Länets entreprenörer 2023!

VD Erik Ingeshög
Org.nr: 559257-5640
Mail: ingeshog@icloud.com
Adress: Gälltoftavägen 16 – 291 76 Rinkaby
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *