Robin Omar, en strålande entreprenör, har belönats med priset som länets entreprenör för 2023. Han är hjärnan bakom en fantastisk och professionell hår- och skäggvårdssalong “Hunters barber AB” som sätter en ny standard för service och kvalitet.

Hos Robin Omars salong är det mer än bara en klippning, det är en upplevelse. Varje besök på deras fina salong är som att få en fresh cut som är mer än bara en förändring av ditt utseende – det är en själslig boost.

Vad som verkligen särskiljer Robin och hans team är deras engagemang för att alltid gå den extra milen. De gör allt för att leverera den bästa servicen till sina kunder. Det handlar om att lyssna på kundens önskemål och ge dem en personlig upplevelse som de kommer att minnas.

Robin vill också hylla sin far, som har varit en förebild och en inspirationskälla. Det är tydligt att hans värderingar och engagemang för att ge det bästa kommer direkt från den starka förebilden i hans liv.

Vi ser med spänning fram emot att följa Robin Omars fortsatta resa och hans bidrag till branschen. Hans utmärkelse som länets entreprenör för 2023 är en välförtjänt hyllning till hans dedikation och förmåga att ge kunderna den bästa upplevelsen. Grattis till Robin Omar och hela hans team för denna prestigefyllda utmärkelse. Fortsätt sprida fräschhet och skönhet i världen!

Stort grattis till Robin Omar – Länets entreprenör 2023!

VD Robin Omar
Org.nr: 559180-1096
Mail: roz975@hotmail.com
Adress: Råsta strandväg 19 A – 169 79 Solna
Län: Stockholm län
www.instagram.com/hunters_barber/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *