Benjamin Forsman, VD för Hoby Kulle Herrgård AB, är en enastående entreprenör och visionär som tillsammans med Tove Hammerin har skapat och utvecklat en verklig pärla av en herrgård sedan 2019. För dem är Hoby Kulle Herrgård inte bara en verksamhet utan ett livsprojekt och en fantastisk livsstil.

Hoby Kulle Herrgård erbjuder en mångfald av tjänster, inklusive Bed&Breakfast, sommarcafé, butik, restaurang samt möjligheter för event och konferenser. Benjamin och Tove har skapat en atmosfär där alla gäster behandlas som unika och där varje besök blir en minnesvärd upplevelse. Deras engagemang för att göra det lilla extra, något som ingen annan gör, har gjort Hoby Kulle Herrgård till en speciell destination.

På gården kan man inte bara bo och äta gott utan också njuta av sinnesro och koppla av i en underbar miljö. Benjamin och Tove har skapat inte bara en plats för avkoppling utan även för olika evenemang som bröllop och fester, vilket ytterligare berikar deras verksamhet.

Vi vill stolt tilldela Benjamin Forsman titeln som länets entreprenör och gratulera honom och Tove Hammerin till denna välförtjänta utmärkelse. Deras hårda arbete och dedikation till Hoby Kulle Herrgård är en inspirerande prestation, och vi ser fram emot att se deras fortsatta framgångar. Ett stort grattis till Benjamin, Tove och hela teamet på Hoby Kulle Herrgård AB!

Stort grattis till Benjamin Forsman – Länets entreprenör 2023!

VD Benjamin Forsman
Org.nr: 556901-3252
Mail: info@hobykulleherrgard.se
Adress: HOBYKULLSVÄGEN 7 – 372 62 Bräkne-Hoby
Län: Blekinge län
hobykulleherrgard.se/
instagram.com/hobykulleherrgard/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *