Helena, grundare av Hellux Arbetsmiljö AB, är en beundransvärd entreprenör som på bara sju år har lyckats skapa betydande framgångar. Hennes resa började med ett inspirerande ögonblick när hennes dotter, som gillade filmen Hitta Nemo var trött på övervägande och prat om att starta eget, uppmanade Helena att “hoppa ur den där guldfisk-skålen och våga satsa på livet” som de sagt i filmen. Det var detta uppmuntrande steg som ledde Helena att förverkliga sin entreprenörsdröm.

Att starta eget företag är alltid en modig handling, och Helena har visat att mod och beslutsamhet verkligen lönar sig. På kort tid har Hellux Arbetsmiljö AB blivit en framstående aktör inom branschen, och Helenas dedikation och drivkraft har varit avgörande för dess framgång.

Att tilldelas titeln Länets Entreprenör är ett välförtjänt erkännande av Helenas hårda arbete och modiga beslut. Vi beundrar Helena och hela teamet på Hellux Arbetsmiljö AB för deras framgångar och önskar dem fortsatt framgång på deras företagsresa.

Stort grattis till Helena Alm Bergsland – Länets entreprenör 2023!

VD Helena Alm Bergsland
Org.nr: 559082-5294
Mail: helena@helluxab.se
Adress: STENHAGSGATAN 8 B – 653 44 Karlstad
Län: Värmlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *