Håkan Carlsson, VD för Håkan Carlsson Måleri och Boat AB, är en föredömlig entreprenör som har gjort betydande framsteg inom måleri och båtparkering. Hans engagemang och hängivenhet till sitt företag har gjort det möjligt för verksamheten att växa och blomstra under hans ledning.

Håkan Carlsson Måleri och Boat AB erbjuder högkvalitativa målartjänster och säker båtparkering. Håkans färdigheter och erfarenhet inom dessa områden har gjort hans företag till ett pålitligt val för kunder som söker professionellt utförda arbeten och säker förvaring av sina båtar.

Vi vill hylla Håkan som entreprenör och erkänna det hårda arbete och den passion han investerar i sitt företag. Hans dedikation till att leverera tjänster av högsta kvalitet och skapa en pålitlig båtparkering visar på hans engagemang för kundnöjdhet och företagets framgång.

Vi är stolta över att tilldela Håkan Carlsson titeln som länets entreprenör och gratulerar honom till denna välförtjänta utmärkelse. Hans bidrag till branschen och samhället är en källa till inspiration, och vi ser fram emot att följa hans fortsatta framgångar. Ett stort grattis till Håkan och Håkan Carlsson Måleri och Boat AB!

Stort grattis till Håkan Carlsson – Länets entreprenör 2023!

VD Håkan Carlsson
Org.nr: 556953-1196
Mail: info@carlssonboat.se
Adress: Kroksdalsliden 13 – 471 32 Skärhamn
Län: Västra Götalands län
carlssonboat.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *