Jonas Granholm, en entreprenör med en lång och framgångsrik resa inom elbranschen, är stolt mottagare av priset som länets entreprenör för 2023. Han är mannen bakom Granholms EL AB, ett företag med en rik historia och en strålande framtid.

Granholms EL AB grundades i Sunne 1974 och har sedan dess vuxit stadigt. Idag har företaget åtta engagerade medarbetare, men de är alltid på jakt efter nya talanger att ansluta till sitt team. Med sitt säte i Sunne är de redo att ta sig an elprojekt i hela Värmland och dess omgivningar.

Granholms EL AB är kända för sin kompetens inom alla aspekter av elinstallationer. De erbjuder tjänster som spänner över en mängd olika områden, inklusive service och felsökning, både för privatpersoner och företag. Oavsett om det handlar om att hantera elbehov inom industri, installera laddstationer för elbilar eller utföra elarbeten i bostäder, har de kompetensen och erfarenheten som krävs. Inget projekt är för stort eller för smått för deras skickliga team.

Jonas Granholm vill även passa på att hylla det fantastiska teamet som han har samlat runt sig. Deras hårda arbete, engagemang och kompetens har varit avgörande för företagets framgång. Jonas är tacksam för det hårda arbete som alla har lagt ner och det bidrag de har gett till att göra Granholms EL AB till en framgångsrik verksamhet.

Med en lång historia av kvalitet och professionalism är Jonas Granholm och hans team redo att ta sig an nya utmaningar och fortsätta leverera högkvalitativa elinstallationer till sina kunder. Det är en ära att gratulera Jonas Granholm till utmärkelsen som länets entreprenör för 2023 och se fram emot deras fortsatta framgångar inom elbranschen.

Stort grattis till Jonas Granholm – Länets entreprenör 2023!

VD Jonas Granholm
Org.nr: 556856-9551
Mail: granholms.el@gmail.com
Adress: Sörgårdsgatan 6 – 686 35 Sunne
Län: Värmlands län
https://granholmsel.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *