Åsa Hallin, den passionerade ägaren av vintagebutiken Kuriåsa strax utanför Hemse, är en enastående entreprenör och en sann inspirationskälla för lokal handel. I en smakfullt renoverad lada har Åsa skapat en oas för vintageentusiaster och skapar en unik shoppingupplevelse för sina kunder.

Trots motgångar har Åsa framgångsrikt lyckats skapa tillväxt för Kuriåsa. Hennes dedikation till att välja ut noga utvalda vintagefynd gör butiken till ett perfekt stopp för dem som vill bli inspirerade på plats och uppskattar att ha ett utbud av kvalitetsfynd utan att behöva rota igenom mängder av skräp.

Det lilla extra som Åsa lägger ner för att göra kunderna nöjda är vad som verkligen sätter Kuriåsa isär. Den personliga servicen och omsorgen om varje kund gör butiken till en plats där människor inte bara handlar, utan också skapar minnen och känner sig välkomna.

Vi vill hylla Åsa Hallin som länets entreprenör och gratulera henne till denna välförtjänta utmärkelse. Hennes passion och engagemang för att skapa en unik vintageupplevelse är en inspiration för oss alla.

Stort grattis till Åsa Hallin – Länets entreprenör 2023!

VD Åsa Hallin
Org.nr: 556933-1407
Mail: kuriasaab@gmail.com
Adress: Hemse Halldings 138 – 623 50 Hemse
Län: Gotlands län
kuriasa.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *