FriMo Projektledning AB, med Morgan Friberg vid rodret, har blivit hedrad som länets entreprenör för sitt framstående arbete inom projektledning och byggledning.

Projektledning är en avgörande del av varje projekt, och FriMo Projektledning AB har visat sig vara en pålitlig partner från idé till handling. Med en dedikerad och professionell inställning arbetar de för att optimera mål som tid, ekonomi och kvalitet i varje projekt de tar sig an.

I rollen som byggledare är de aktivt engagerade i produktionsskedet, där de representerar beställaren och ser till att deras intressen bevakas noggrant. Genom att följa upp tider, kvalitet och ekonomi säkerställer de att projektet når sina mål på ett effektivt sätt. Dessutom spelar de en viktig roll i att skapa förståelse, god anda och trivsel på arbetsplatsen genom att leda byggmöten och främja samarbete.

FriMo Projektledning AB strävar efter att erbjuda förstklassig konsulttjänster inom byggbranschen och har visat sig vara en ledande aktör på marknaden. Deras utmärkelse som länets entreprenör är ett bevis på deras kompetens och engagemang för branschen.

Vi gratulerar FriMo Projektledning AB och Morgan Friberg till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot deras fortsatta framgångar och bidrag till samhället.

Stort grattis till (FriMo Projektledning AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Morgan Friberg
Org.nr: 559079-4672
Mail: morgan@frimo.se
Adress: Möbelgatan 10 – 431 33 Mölndal
Län: Västra Götalands län
frimo.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *