Länets entreprenör 2023!

Det är med stor stolthet och beundran vi tillkännager att Fredrik Larsson är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Hans mångsidiga företag har tagit itu med utmaningar inom olika sektorer och har visat prov på framgång och entreprenörsanda.

Fredrik Larsson har valt att kombinera IT-konsultverksamhet och programvaruutveckling med butiksförsäljning och service av cyklar. Det är ett beundransvärt exempel på att följa passionen och bredda sitt verksamhetsområde för att möta olika behov på marknaden.

Inom IT-sektorn har Fredrik Larsson och hans företag utmärkt sig genom att leverera högkvalitativa konsulttjänster och innovativa programvarulösningar. Samtidigt har deras engagemang för cykling lett till en service och försäljning av cyklar med sin butik flcycling, vilket främjar ett aktivt och hållbart sätt att leva.

Fredrik Larssons entreprenörssaga är en påminnelse om att mångfald och kreativitet kan vara nyckeln till framgång inom företagsvärlden. Hans företag är en resa genom teknikens värld och samtidigt en möjlighet att främja hälsa och hållbarhet.

Stort grattis till Fredrik Larsson – Länets entreprenör 2023!

VD Fredrik Larsson
Org.nr: 559234-3486
Mail: fredrik@larssonab.com
Adress: SKOLVÄGEN 12 C – 147 63 Uttran
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *