Länets entreprenör 2023!

Det är med stor glädje och erkännande vi tillkännager att Robert Walldén är den värdiga mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Roberts entreprenörskap är en berättelse om envisa ambitioner, årtionden av hängivenhet och en strävan efter att vara bäst i branschen.

Robert har varit en närvaro inom fastighets- och markarbeten sedan början av 2000-talet, och hans dröm har alltid varit att vara sin egen chef. Efter flera år som enskild firma tog han det stora steget att omvandla till aktiebolag 2015, och hans företag, Fiskgjuset AB, har blomstrat sedan dess.

Fiskgjuset har specialiserat sig på en rad olika tjänster inom fastighets- och markarbeten i Södermanlands län, inklusive stenläggning, murar och ingrävning av vatten och avlopp. Vad som särskiljer dem är deras förmåga att ta på sig hela projekt, från att gräva avlopp till att återställa området med en ny stenläggning, allt i en strävan att tillgodose kundens behov på bästa sätt.

Roberts entreprenörssaga är en påminnelse om vikten av att aldrig sluta följa ens drömmar och att alltid sträva efter att vara bäst i branschen. Hans dedikation till att leverera högkvalitativa resultat har resulterat i en stark position i branschen och nöjda kunder.

Stort grattis till Robert Walldén – Länets entreprenör 2023!

VD Robert Walldén
Org.nr: 559037-0986
Mail: robert@fiskgjuset.se
Adress: STENKVISTA HAGABERG 2 – 635 19 Eskilstuna
Län: Södermanlands län
https://fiskgjuset.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *