Länets entreprenör 2023!

Roger Johansson, VD för FESTON, leder ett byggföretag med en imponerande kompetens och lång erfarenhet. FESTON värderar kvalitet och nöjda kunder högt, och de utför alla uppdrag med stort ansvarstagande. Oavsett om det gäller byggnationer eller byggservice kan du tryggt vända dig till FESTON.

Med många år i branschen och ett omfattande nätverk av kontakter har FESTON förmågan att hantera allt från små arbeten till större entreprenader. Med 18 års erfarenhet har företaget byggt upp en gedigen kunskapsbank inom byggnation och renoveringar.

FESTON står för kvalitet, kreativitet, trygghet, ansvar och nöjda kunder. De tar ansvar för varje del de levererar och samarbetar nära med underentreprenörer och leverantörer för att säkerställa framgångsrika projekt. Som kund kommer du att vara delaktig i processen och uppleva trygghet i att arbetet utförs enligt överenskommelse.

Med BAS P och BAS U-certifiering visar FESTON sitt engagemang för säkerhet och professionalism. Vi ser fram emot att följa FESTON:s fortsatta framgång och enastående arbete under ledning av Roger Johansson!

Stort grattis till Roger Johansson – Länets entreprenör 2023!

VD Roger Johansson
Org.nr: 559075-2332
Mail: feston@feston.se
Adress: ÖSTERMALMSGATAN 46 LGH 1202 – 114 26 Stockholm
Län: Stockholms län
feston.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *