Länets entreprenör 2023!

Vi är stolta att presentera årets Länets Entreprenör 2023, Azra Stitkovac, en verklig mästare inom transportbranschen. Hennes företag har specialiserat sig på transport av bilar och andra gods, och har varit en pålitlig kraft i branschen i över ett decennium.

Azra Stitkovac har visat enastående engagemang för både marknaden och kunderna genom att erbjuda pålitliga och effektiva transportlösningar. Det som särskiljer henne är hennes starka fokus på hållbarhet och miljövänliga transportmetoder. I en tid när hållbarhet är av största vikt har Azra Stitkovac tagit ledningen genom att investera i miljövänlig teknik och logistik.

Genom åren har hennes företag blivit synonymt med pålitlighet och professionalism. Azra Stitkovac och hennes team har visat att de är dedikerade till att leverera högsta kvalitetstjänster till sina kunder, och detta har nu belönats med titeln Länets Entreprenör 2023.

Vi ser fram emot att fortsätta följa Azra Stitkovac på hennes framgångsrika väg och hennes viktiga bidrag till den hållbara utvecklingen inom transportsektorn.

Stort grattis till Azra Stitkovac – Länets entreprenör 2023!

VD Azra Stitkovac
Org.nr: 556809-9922
Mail: nanna@ebt.nu
Adress: KRONÄNGSGATAN 11-13 – 602 23 Norrköping
Län: Östergötlands län
https://ebt.nu/contact.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *