Estetiska Kliniken i Sundsvall AB, under ledning av VD Ulrika Iversen, har blivit en framstående destination för estetiska och medicinska injektionsbehandlingar samt icke-kirurgiska procedurer för att förbättra och förynga hud och kropp.

Med en bred palett av behandlingar, inklusive fillers och botox för estetiska ändamål, CoolSculpting för att eliminera envisa fettdepåer och MiraDry för att adressera armsvett, erbjuder kliniken innovativa och effektiva lösningar som är FDA-godkända och säkra.

Utöver injektionsbehandlingar specialiserar sig kliniken också på hudföryngring och strukturförbättring genom en rad avancerade metoder som IPL, Profhilo, Dermapen, trådlyft och mycket mer. Deras engagemang för att tillhandahålla de senaste och mest beprövade teknikerna inom branschen gör dem till en pålitlig resurs för sina patienter.

Placerad i det centrala Sundsvall, på Hagavägen 20 i Haga, har Estetiska Kliniken skapat en bekväm och modern miljö där patienter kan känna sig välkomna och trygga under sina behandlingar.

Utmärkelsen som länets entreprenör är ett erkännande av Estetiska Kliniken i Sundsvall AB:s engagemang för att leverera högkvalitativa estetiska behandlingar och deras bidrag till att förbättra välbefinnandet hos invånarna i Sundsvall och dess omgivningar.

Stort grattis till (Estetiska Kliniken i Sundsvall AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Ulrika Iversen
Org.nr: 556717-1763
Mail: ulrika.iversen@estetiskakliniken.com
Adress: HAGAVÄGEN 20 – 862 12 Sundsvall
Län: Västernorrlands län
estetiskakliniken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *