Länets entreprenör 2023!

Vi är stolta över att presentera Camilla Heidenborg, årets Länets Entreprenör 2023 och en sann eldsjäl inom hästvärlden. Hennes företag är en mångfacetterad verksamhet som spänner över hovslageri, träning, tävling och behandling av hästar samt konsultverksamhet inom verksamhetsutveckling.

Camilla har en djup och långvarig kärlek till hästar som går som en röd tråd genom hela hennes liv. Hon har dedikerat sig till att främja hästars välmående och utveckling, och hennes passion är smittsam. Genom åren har Camilla utvecklat en unik förståelse för hästar och deras behov, och hon har en sällsynt förmåga att bygga förtroendefulla relationer med dessa majestätiska djur.

För Camilla handlar hennes verksamhet inte bara om affärer utan om att skapa meningsfulla förändringar för hästar och deras ägare. Hon erbjuder en mängd tjänster som spänner från professionell hovslageri till skräddarsydda träningsprogram och behandlingar som främjar hästars hälsa och prestation.

Camilla Heidenborg är en inspirerande kraft inom hästvärlden och en värdig vinnare av Länets Entreprenör 2023. Vi ser med spänning fram emot att följa henne på hennes fortsatta resa med hästar som centrala aktörer.

Stort grattis till Camilla Heidenborg – Länets entreprenör 2023!

VD Camilla Heidenborg
Org.nr: 559121-3359
Mail: camilla@heidenborg.se
Adress: KANELVÄGEN 26 – 724 65 Västerås
Län: Västmanlands läns
www.equusbalans.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *