Lundmarks Gräv AB har blivit uppmärksammad som länets entreprenör för sitt enastående arbete under ledning av VD Patrik Lundmark.

Patrik Lundmark har under sin tid som entreprenör framhållit kvaliteten som den främsta fokus punkten för företaget. Genom att upprätthålla enastående standarder och säkerställa att varje kund lämnas nöjd har han lyckats ta företaget till nya höjder. Trots de utmaningar och de sena kvällarna som företagande innebär har Patrik alltid kunnat räkna med stöd från sin familj och sin partner, vilket han själv betonar som avgörande för framgången. Han är ödmjuk inför deras bidrag och säger att det inte skulle ha varit möjligt utan deras stöd.

Patriks dedikation och hårda arbete har belönats med titeln Länets Entreprenör 2023, vilket är en erkännande av hans imponerande prestationer sedan företagets start. Inom entreprenadverksamhet är det självklart att Lundmarks Gräv AB är synonymt med högsta kvalitet och tillförlitlighet.

Vi gratulerar Patrik Lundmark och Lundmarks Gräv AB till den välförtjänta utmärkelsen som länets entreprenör och ser med spänning fram emot deras fortsatta framgångar och bidrag till samhället.

Stort grattis till (Lundmarks Gräv AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Patrik Lundmark
Org.nr: 559152-5190
Mail: patrik@lundmarksgrav.se
Adress: Yttersta 226 – 946 92 Lillpite
Län: Norrbottens Län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *