Länets entreprenör 2023!

Med glädje och beundran vill vi hylla Ida Norström och Staffan Schager, de skarpa hjärnorna bakom Energy Effective Solutions, som har erövrat titeln som länets entreprenörer för 2023. Deras resa från en blygsam start år 2019 till att bli Sveriges moderna elinstallatörer är en inspirerande saga om beslutsamhet och banbrytande visioner.

Energy Effective Solutions föddes med en tydlig målsättning: att omdefiniera elinstallationsbranschen i Sverige. Från att ha börjat med små elinstallationer har företaget snabbt utvidgat sitt uppdrag till att omfatta omfattande projekt som involverar allt från avancerad elinstallation till installation av solcellspaneler, elbilsladdare och smarta hemsystem. Det är deras anpassningsförmåga och vilja att omfamna den senaste teknologin som har varit en central nyckel till deras framgång.

Men Ida Norström och Staffan Schager har inte bara utmärkt sig genom att erbjuda högkvalitativa tjänster inom elinstallation. De har också blivit starka förespråkare för hållbarhet och miljömedvetenhet genom sitt arbete med solcellspaneler och elbilsladdare. De har visat att det är möjligt att driva en framgångsrik verksamhet samtidigt som man bidrar till en grönare och mer hållbar framtid.

Deras entreprenörsanda och förmåga att identifiera möjligheter och utmaningar har inte bara gjort dem till ledande figurer inom branschen, utan har också inspirerat andra att följa i deras fotspår. Genom att vinna priset som länets entreprenörer för 2023 har Ida Norström och Staffan Schager fått erkännande för sitt enastående arbete och en plats i historien som banbrytare inom den moderna elinstallationsbranschen i Sverige.

VD Ida Norström
Org.nr: 559176-8634
Mail: ida@eesolutions.se
Adress: MÄSTARVÄGEN 5 – 645 41 Strängnäs
Län: Södermanlands län
www.eesolutions.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *