Länets entreprenör 2023!

Vi har nöjet att presentera Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB som vinnare av den prestigefyllda titeln Länets Entreprenör 2023.

Detta företag har vuxit till att bli en respekterad aktör inom byggbranschen, särskilt inom områden som plattsättning, kök och badrum. Baserade i Hallstahammar och med en stark närvaro i Västerås och dess omgivningar, har Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB byggt upp ett imponerande rykte.

Deras specialisering inom plattsättning och förmåga att skapa fantastiska kök och badrum har gjort dem till det naturliga valet för kunder som strävar efter hög kvalitet och perfektion. Med en lång samlad erfarenhet i branschen har de utvecklat en djup förståelse för material, tekniker och design. Detta gör att de kan erbjuda sina kunder arbeten som inte bara är visuellt imponerande, utan också hållbara och funktionella.

Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB brinner för att göra varje jobb till ett mästerverk och förvandla idéer till verklighet. Deras förmåga att leverera arbete av högsta kvalitet och deras strävan efter att överträffa kundens förväntningar har varit avgörande för deras framgång och vinsten av Länets Entreprenör 2023 är ett erkännande av deras dedikation och expertis inom byggbranschen. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och inspirerande projekt.

Stort grattis till Edlunds Kakel, Klinker & Byggservice AB – Länets entreprenör 2023!

VD Jimmy Edlund
Org.nr: 559071-0884
Mail: Edlundskakel@hotmail.com
Adress: BALDERSVÄGEN 26 – 734 36 Hallstahammar
Län: Västmanlands län
edlundskakel.se/om-oss


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *