Vi är stolta att hylla Dutab AB och dess VD, Lars Klang, som har blivit utnämnd till länets framstående entreprenör. Lars Klang är en passionerad företagsledare som sätter kvalitet före kvantitet och älskar det han gör. Hans engagemang sträcker sig över olika områden, och hans företag har gjort betydande avtryck på marknaden.

Dutab AB under Lars Klangs ledning är känt för sitt fokus på hög kvalitet i både projektering och montering av elnät. Lars strävar efter att inte bara slutföra arbeten utan att också överträffa kundens förväntningar, vilket har gjort Dutab AB till ett pålitligt namn inom branschen.

Inte bara en driven entreprenör inom elinstallationer, Lars Klang är även aktiv inom utbildningssektorn och erbjuder kurser om första hjälpen. Hans engagemang sträcker sig bortom affärsverksamheten när han reser till olika företag för att utbilda deras personal, vilket understryker Lars Klangs önskan att bidra till samhället på flera nivåer.

Lars Klang är en förebild i länet, känd för sitt hårda arbete och sitt engagemang för att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vi överlämnar detta certifikat som en symbol för erkännande till Dutab AB och Lars Klang och ser fram emot att fortsätta följa deras fortsatta framgångar och positiva inverkan på både näringslivet och samhället.

Stort grattis till Lars Klang – Länets entreprenörer 2023!

VD Lars Klang
Org.nr: 559168-5101
Mail: lars@dutab.nu
Adress: STATIONSVÄGEN 14 – 786 72 Dala-Järna
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *