Vi riktar vår hyllning till Gustav Andersson för hans passion och engagemang inom filmbranschen. Under den utmanande perioden av corona-pandemin vågade Gustav ta steget och starta Dreambay Studios AB, och vi är stolta över att överlämna detta certifikat till honom för att hedra hans betydande bidrag som länets entreprenör.

Gustav har visat på enastående entreprenörskap genom att etablera Dreambay Studios AB och navigera företaget genom en period av osäkerhet. Under hans ledarskap har företaget vuxit stabilt och söker nu kompetent personal och utvecklar sina kundrelationer. Dreambay Studios AB är en viktig aktör inom filmbranschen, och Gustavs vision har varit avgörande för dess framgång. Företaget representerar inte bara ett nyskapande inom filmproduktion utan är också en lokal arbetsgivare som bidrar till tillväxten inom den regionala ekonomin.

Vi hyllar Gustav Andersson för hans framstående insatser och dedikation till Dreambay Studios AB. Genom att skapa en plattform för kreativitet och tillväxt inom filmbranschen har han blivit en förebild för andra entreprenörer. Vi ser fram emot att fortsätta följa Dreambay Studios AB:s framgångsrika resa inom filmproduktion och önskar dem fortsatt framgång.

Stort grattis till Gustav Andersson – Länets entreprenörer 2023!

VD Gustav Andersson
Org.nr: 559253-8879
Mail: gustav@dreambay.se
Adress: OTTARGATAN 12 – 582 78 Linköping
Län: Östergötlands län
dreambay.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *