Donau Allstäd AB, under ledning av Toni Jankovic, är ett företag som har gjort sig känt för sitt engagemang och höga kvalitetstjänster inom städbranschen. Sedan 1982 har detta familjebolag varit en pålitlig aktör inom allstäd och andra relaterade tjänster, vilket har resulterat i en stark kundnöjdhet och höga betyg från invånarna i länet.

Företagets fokus ligger på att erbjuda ett brett utbud av tjänster som inkluderar trädgårdsskötsel, kontorsstädning, säsongsrelaterade arbeten och mycket mer. Med ett personligt engagemang gentemot varje kund strävar Donau Allstäd AB alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera enastående resultat.

Genom åren har Donau Allstäd AB etablerat sig som en pålitlig partner för både privatpersoner och företag i länet. Deras dedikation till hög kvalitet och professionell service har gjort dem till en välkänd och uppskattad aktör inom branschen.

Att bli utnämnd till länets entreprenör är en välförtjänt utmärkelse för Donau Allstäd AB och dess grundare, Toni Jankovic. Med sin långa historia av excellens och kundfokus kommer företaget säkert att fortsätta att vara en ledande kraft inom städbranschen och fortsätta att göra avtryck i länet.

Stort grattis till (Donau Allstäd AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Toni Jankovic
Org.nr: 559073-1336
Mail: Tonijankovic82@gmail.com
Adress: LILLA SOLSÄTERVÄGEN 8 – 424 70 Olofstorp
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *