DMB Byggentreprenad AB, med Claes Dennis Andersson vid rodret, har utsetts till länets entreprenör och tar emot ett välförtjänt certifikat för sitt framstående arbete. Som din byggentreprenör och totalentreprenör erbjuder DMB sina tjänster både till företagskunder och privatpersoner, och deras expertis sträcker sig över hela Sverige.

Med fokus på att leverera högkvalitativa resultat är DMB Byggentreprenad AB känt för att bygga lösvirkeshus och andra byggnadsprojekt av hög standard. Deras engagemang för att möta kundernas behov och önskemål har gjort dem till en pålitlig partner inom byggbranschen.

Företagets verksamhet omfattar byggande och relaterade tjänster samt förvaltning av egendom. Med en bred kunskap och erfarenhet inom branschen strävar DMB Byggentreprenad AB efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller och överträffar sina kunders förväntningar.

Claes Dennis Andersson och hans team på DMB Byggentreprenad AB är dedikerade till att leverera professionella och pålitliga byggtjänster till sina kunder. Deras utmärkta rykte och engagemang för kvalitet gör dem till en värdig mottagare av länets entreprenörsutmärkelse.

Stort grattis till (DMB Byggentreprenad AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Claes Dennis Andersson
Org.nr: 556877-7956
Mail: info@dmb-bygg.se
Adress: Sommardalsvägen 43 – 605 91 Norrköping
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *