Länets entreprenör 2023!

Med stor glädje tillkännager vi att Karolina Forsberg Larsson har utsetts till Länets Entreprenör 2023. Hennes företag, DekoRum, har blivit en kraft att räkna med inom inredningsbranschen och utmärker sig med sitt fokus på kvalitet, kreativitet och personlig service.

DekoRum drivs av ett passionerat team av utbildade inredare och stylister som har en djup förståelse för färg, form och funktion. Karolina och hennes team har en unik förmåga att förvandla varje projekt till en unik och inbjudande plats som verkligen speglar sina kunders visioner och önskemål.

Deras arbete går långt utöver att bara möblera och dekorera; de skapar levande utrymmen med hjälp av deras kreativitet och expertis. De förstår att varje projekt är unikt och anpassar sina lösningar för att passa kundens behov och smak.

Karolina Forsberg Larsson själv är en begåvad entreprenör som har byggt upp sitt företag från grunden. Hon har inte bara etablerat DekoRum som en framgångsrik inredningsbyrå utan har också skapat en företagskultur som genomsyras av engagemang, kreativitet och kundfokus.

Karolina vill även tacka sin pappa för att ha stöttat henne på hennes entreprenörsresa och delat med sig av sin visdom och erfarenhet som framgångsrik företagare. Detta är ett bevis på att entreprenörskap kan vara en äkta familjeaffär som för vidare kunskap och erfarenhet från en generation till en annan.

Stort grattis till Karolina Forsberg Larsson – Länets entreprenör 2023!

VD Karolina Forsberg Larsson
Org.nr: 559202-2742
Mail: karolina@dekoruminredning.se
Adress: Barkaregatan 5 – 702 86 Örebro
Län: Örebro län
https://dekoruminredning.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *