DAN Tech & Racing AB, under ledning av Daniel Andersson, har etablerat sig som en framstående aktör inom konsultverksamhet och teknisk utveckling. Företaget, grundat av Daniel på grund av hans önskan att utföra specifika uppdrag inom CAD, CAM, CNC-teknik, och motorsportsteknik, har blivit erkänt som länets entreprenör och erhållit ett certifikat som ett erkännande för deras insatser.

DAN Tech & Racing AB fokuserar på konstruktion, tillverkning, reparation och utveckling av tekniska och mekaniska lösningar inom metallindustrin och motorsport. Bolaget specialiserar sig även på CAD och CAM, legotillverkning samt motorer för racingbilar. Med en bakgrund som tidigare racerförare och starka kontakter inom motorsportvärlden, har Daniel skapat en verksamhet som inte bara är tekniskt kompetent utan också nära kopplad till branschens krav och standarder.

Daniel Andersson har framgångsrikt byggt upp DAN Tech & Racing AB med passion för teknik och motorsport, och han är stolt över att vara en del av den växande gemenskapen av företagare som bidrar till länets entreprenörskapsframgång.

Stort grattis till Daniel Andersson – Länets entreprenörer 2023!

VD Daniel Andersson
Org.nr: 559181-7100
Mail: dantechracing@outlook.com
Adress: Lundgrens väg 1 – 468 30 Vargön
Län: Västra Götalands län
dantechracing.se/Kontakta-oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *