Länets entreprenör 2023

Det är med stor glädje och stolthet vi tillkännager att Thomas Dofs är mottagaren av priset som länets entreprenör för 2023. Hans företag som bedriver bygg- och markanläggningsarbeten, inklusive timringsarbeten, har visat på enastående prestation och visionär entreprenörskap.

Men bakom varje framgångsrik entreprenör finns en stark och stöttande familj. Thomas Dofs vill med all rätt hylla sin fru och sin familj för det ovärderliga stöd de har gett honom genom hela hans resa. De har varit med honom i både med- och motgångar och har hjälpt honom att förverkliga sina drömmar och skapa verklighet av sina ambitioner.

Thomas Dofs är en påminnelse om att bakom varje stor entreprenör finns en samhörighet och ett stödnätverk som är avgörande för framgång. Hans framgångsresa är inte bara en individuell bedrift, utan en prestation för hela hans familj som har stöttat och trott på honom.

Vi ser med stor förväntan fram emot att följa Thomas Dofs och hans företags fortsatta framgångar. Hans arbete är en inspirerande berättelse om att följa sina drömmar och att ha det stöd som krävs för att göra dem till verklighet.

Stort grattis till Thomas Dofs – Länets entreprenör 2023!

VD Thomas Dofs
Org.nr: 559128-5068
Mail: info@dalatimringsteknik.se
Adress: BÅTPLATSVÄGEN 9 – 412 00 Älvdalen
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *