Vi hyllar Dacrema AB och Hans Åström för deras imponerande framgångar. Hans har gjort en enastående resa och är känd för att värdera hög kvalitet i allt han gör. Med lång erfarenhet i branschen har han varit aktiv sedan början av 2000-talet, då han startade sitt eget företag som sedan utvecklades till ett aktiebolag år 2010.

Dacrema AB specialiserar sig på försäljning av byggkomponenter och utförande av olika husarbeten. Deras verksamhet strävar efter att upprätthålla de högsta standarderna för kvalitet och professionalism. Genom att erbjuda kunderna enastående produkter och tjänster har de etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden.

Hans engagemang och dedikation till sitt företag har varit en nyckel till deras framgång. Trots utmaningarna har han lyckats navigera företaget framåt och säkerställa dess position som en ledande entreprenör i länet. Vi gratulerar Dacrema AB och Hans Åström för deras välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör och önskar dem fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till (Dacrema AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Hans Åström
Org.nr: 556833-5573
Mail: hans.astrom@dacrema.se
Adress: FALKTRÄSKET 310 Sjöavenyn – 931 95 Skellefteå
Län: Västerbottens län
dacrema.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *