Länets entreprenörer 2023!

Vi har glädjen att presentera årets Länets Entreprenörer 2023, Daniel Persson och Johanna Åkerblom. Deras bolag, som är specialiserat på elinstallationer, eltekniska arbeten, service och underhåll, har blivit en förebild inom branschen. Nu inkluderar deras verksamhet även uthyrning av kompetent personal.

Det är inspirerande att se två personer som har gemensamt driv och passion för att driva sitt företag framåt. Daniel och Johanna har visat att framgång inte bara handlar om att följa trenderna, utan också att skapa dem. De har byggt sin verksamhet på en grund av hårt arbete, dedikation och förmåga att anpassa sig till förändringar i branschen.

Dessutom är det värt att nämna deras engagemang för att utveckla och stärka sina teammedlemmar. Att inkludera uthyrning av personal är ett utmärkt exempel på hur de strävar efter att erbjuda en komplett lösning för sina kunder.

Daniel Persson och Johanna Åkerblom är inte bara entreprenörer; de är också visionärer som har banat vägen för andra i branschen. Deras framgångssaga är en inspiration för oss alla.

Stort grattis till Daniel och Johanna – Länets entreprenörer 2023!

VD Daniel Persson
Org.nr: 556989-1764
Mail: dpentrepenad@gmail.com
Adress: EKEBODA 5129 – 242 95 Hörby
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *