Länets entreprenör 2023!

Ett varmt grattis till personerna bakom Crew Service AB för att ha blivit utnämnda till länets entreprenörer! Sedan grundandet 2012 av Victor Samaina har företaget blomstrat till att bli ett ansvarsfullt och humant transportföretag med ett starkt miljötänk. Visionen, som växte med stöd från ett omfattande kontaktnät och en engagerad familj, har gjort Crew Service till en framstående aktör inom service- och transportbranschen.

Under ledning av Victor som VD och hans fru Noha som CFO har Crew Service etablerat sig som en affärsfamilj med omfattande erfarenhet. Deras fokus på säkerhet, kvalitet och ansvar har positionerat dem som en pålitlig aktör som kontinuerligt överträffar kundens förväntningar. Med ett dedikerat och pålitligt team strävar Victor efter att göra Crew Service AB till ett av Stockholms mest medvetna Transport & kurirföretag.

Victors gedigna utbildning inom väg-, vatten- och miljöingenjörsområdet från Palestina understryker företagets starka miljöengagemang. Crew Service AB är inte bara en transportpartner; det är en drivkraft för att gå framåt med klara miljömål och en vision om en mer hållbar framtid.

Stort grattis till Victor Samaina – Länets entreprenör 2023!

VD Victor Samaina
Org.nr: 556879-8028
Mail: victor@crewservice.se
Adress: Aspvägen 11 – 175 64 Järfalla
Län: Stockholms län
https://crewservice.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *