Länets entreprenör 2023!

Vi är stolta över att tillkännage att Roland Estifan har utsetts till Länets Entreprenör 2023. Hans företag har gjort avtryck inom transport, schakt, flytt och budtjänster och är kända för sitt engagemang för kvalitet och tillförlitlighet.

Roland Estifan har under många år arbetat hårt för att bygga upp ett företag som inte bara erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive transport, schakt, flytt och budtjänster, utan också enastående kundservice. Hans företag har blivit ett pålitligt namn inom branschen och är känt för att leverera pålitliga och effektiva lösningar till sina kunder.

Med en stark arbetsmoral och en dedikation till att möta och överträffa kundernas förväntningar har Roland skapat en företagskultur som präglas av professionalism och engagemang. Han och hans team har arbetat hårt för att bygga upp en lojal kundbas som litar på deras förmåga att leverera i tid och med hög kvalitet.

Roland Estifan är en inspirerande entreprenör som visar att hårt arbete, uthållighet och engagemang är nycklar till framgång. Hans företag har inte bara utmärkt sig inom branschen, utan har också skapat arbetstillfällen och positiv påverkan i det lokala samhället.

Stort grattis till Roland Estifan – Länets entreprenör 2023!

VD Roland Estifan
Org.nr: 559246-9703
Mail: RolandEstifan1@hotmail.com
Adress: KLOCKARVÄGEN 131 – 151 61 Södertälje
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *