Länets entreprenör 2023

Det är med stor glädje vi presenterar Tobbe Ivarsson som mottagare av titeln “Länets Entreprenör 2023”. Tobbe är en försäkringsexpert med en imponerande bakgrund inom branschen och har gjort betydande avtryck under sin karriär.

Tobbe inledde sin yrkesresa med att arbeta på Folksam och Salus Ansvar i hela 18 år. Under denna tid specialiserade han sig på skadereglering och besiktningar och byggde upp en djup kompetens inom området. Hans huvudområden har främst inkluderat konsumentskador inom bygg och lösöre, samt företagsskador. För att förbättra sin expertis och kunskap genomgick Tobbe omfattande utbildning hos Folksam och avslutade en teknikerutbildning för besiktningsmän vid Tekniska Högskolan i Hässleholm. Han tog också en diplomutbildning på IFU som fokuserade på konsument- och företagsskador.

Hösten 2007 tog Tobbe steget att bli delägare i företaget, och idag är han stolt ägare av företaget som Christer Andersson grundade. Tobbe har fortsatt att leverera enastående service till kunderna och har upprätthållit företagets rykte som en pålitlig och kompetent aktör inom försäkringsbranschen.

Tobbes engagemang, kunskap och passion för att hjälpa kunderna att lösa sina försäkringsrelaterade utmaningar har varit avgörande för företagets framgång och tillväxt. Därför är det med stor stolthet vi gratulerar Tobbe Ivarsson till att ha blivit utnämnd till “Länets Entreprenör 2023”. Han är en förebild inom branschen och en värdig mottagare av denna prestigefyllda utmärkelse.

VD Torbjörn Ivarsson
Org.nr: 556569-0970
Mail: tobbe@cmaab.se
Adress: LOGVÄGEN 36, 302 76 Halmstad
Län: Hallands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *