Vice VD Maria Holmgren och Child Academy Ultuna AB, Child Academy Sports Ultuna förskola, har blivit uppmärksammade för sin dedikation till barnens välbefinnande och utveckling. Sedan etableringen i juli 2017 har förskolan vuxit och erbjuder nu fyra avdelningar för barn i åldrarna 1-6 år.

Beläget i Ultuna, omgiven av naturskön miljö med närhet till skog och lekplatser i Sunnersta, erbjuder förskolan en stimulerande och trygg miljö för barnens lärande och lek. Med bra bussförbindelser för längre utflykter och egna grillmöjligheter på gården, uppmuntrar de till utforskande och utomhusaktiviteter.

Maria Holmgren och hennes team har engagerat sig för att skapa en förskolemiljö där barnen trivs och känner sig trygga. Deras fokus på utomhusaktiviteter och naturnära lärande visar deras engagemang för barnens välbefinnande och utveckling.

Child Academy Ultuna AB har inte bara övertagit en tidigare förskoleanläggning från Uppsala kommun utan har också förvandlat den till en plats där barn får möjlighet att utforska, leka och lära sig i en inspirerande miljö. Vi gratulerar Vice VD Maria Holmgren och Child Academy Ultuna AB till deras framgångar och deras bidrag till barnens uppväxt och utbildning.

Stort grattis till (Child Academy Ultuna AB) – Länets entreprenörer 2024!

Vice VD Maria Holmgren
Org.nr: 559082-2739
Mail: maria.holmgren@childacademysports.se
Adress: LODJURSVÄGEN 7 – 755 91 Uppsala
Län: Uppsala län
childacademysports.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *