Cajem Kommunikation, grundat av Annika Johannesson, är en banbrytande kommunikationsbyrå som har blivit erkänd och utnämnd till länets entreprenör, vilket återspeglar deras betydande bidrag till branschen. Annika startade upp företaget 2019 med en stark drivkraft att skapa en arbetsplats där hon kunde utvecklas och förverkliga sina visioner inom kommunikation.

Det som gör Cajem Kommunikation unikt är Annikas mod att utmana sina egna rädslor för entreprenörskap, präglade av hennes pappas två företagskonkurser. Så företagandet var ingen dröm, snarare en mardröm. Genom att övervinna detta har Annika skapat en verksamhet som sticker ut och gör skillnad.

Med bred erfarenhet inom kommunikation, främst från organisationer som Rädda Barnen, fackförbundet Byggnads, samt branschorganisationerna Svensk Fjärrvärme och Energiföretagen Sverige, har Cajem Kommunikation blivit en kraft att räkna med. Företaget har sin djupa kunskapsbas inom energi, barnets rättigheter och fackliga frågor.

Annika betonar vikten av ekonomisk medvetenhet och samarbete med en pålitlig revisor för att säkra företagets framgång. Vi hyllar Cajem Kommunikation för deras framstående prestationer och önskar dem fortsatt framgång i att forma framtidens kommunikationslandskap. Cajem Kommunikation är en värdig mottagare av certifikatet som länets entreprenör och inspirerar andra genom sitt mod och sina prestationer. Fortsätt vara banbrytande och skapa positiv förändring i branschen!

Stort grattis till Annika Johannesson – Länets entreprenörer 2023!

VD Annika Johannesson
Org.nr: 559216-7802
Mail: annika.johannesson@Cajem.se
Adress: HEDEBYVÄGEN 42 – 168 53 Bromma
Län: Stockholms län
cajem.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *