Länets entreprenör 2023

Året 2023 har utsett en sann kommunikationsvisionär till länets entreprenör, och den personen är ingen annan än Britta Bylander. Med en imponerande karriär som sträcker sig över 25 år har Britta varit en pionjär inom sitt fält, och det är inte för inte att hon nu är firad som en av länets mest framstående entreprenörer.

På den tiden då kommunikationsutbildningar var sällsynta och ovanliga, valde Britta en annan väg. Hon studerade Journalistik och Marknadsföring, och kompletterade sin kunskap med enstaka kurser på prestigefyllda institutioner som Handelshögskolan i Stockholm. Det var en tid när hon inte bara följde trenderna, hon skapade dem.

För 12 år sedan tog Britta det modiga steget att starta sitt eget företag, och sedan dess har hon inte vänt sig om. Hennes dedikation och passion för kommunikation och PR har gjort henne välkänd inom branschen och har lett till att hon är ledande inom sitt område. Hennes förmåga att se möjligheter och hennes förmåga att anpassa sig till den snabbt föränderliga kommunikationsvärlden är beundransvärd.

Länets entreprenörspris för 2023 är en välförtjänt hyllning till Britta Bylanders enastående bidrag till kommunikations- och PR-världen. Vi ser fram emot att följa hennes fortsatta framgångar och den inspiration hon kommer att fortsätta att sprida inom branschen och bortom den.

VD Britta Bylander
Org.nr: 559094-4426
Mail: britta@bylander-co.se
Adress: HELGALUNDEN 17 – 118 58 Stockholm
Län: Stockholms län

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *