Det är med stor glädje och beundran vi tillkännager att Sofia Radhe och Jessica Radhe är mottagarna av priset som länets entreprenörer för 2023. Deras företag, By Jessica & Sofia Radhe AB, är en oas av kvalitet, service och personligt engagemang inom frisörbranschen.

Sofia och Jessica Radhe har alltid satt kvalitet i förgrunden och är kända för att alltid ge det lilla extra till sina kunder. På deras salong är det inte bara en plats för att förnya sitt hår, det är en plats där kunderna kan koppla av och njuta av en stunds välmående. Med massagestolar och små överraskningar som servering av något gott, skapar de en unik och gästvänlig upplevelse.

Det är också värt att notera att alla i deras personal är utbildade frisörer med Gesällbrev som intygar deras kompetens och prestanda. Detta är en garanti för högsta standard och skicklighet inom frisörbranschen.

By Jessica & Sofia Radhe AB erbjuder en mängd olika tjänster, från att toppa håret till färgning och mycket mer. Men det som verkligen skiljer dem är den familjära atmosfären och den personliga touch de lägger till varje besök.

Vi ser med förväntan fram emot att följa Sofia och Jessica Radhes fortsatta framgångar och deras förmåga att skapa en varm och inbjudande miljö för kunderna. Deras utmärkelse som länets entreprenörer för 2023 är en välförtjänt hyllning till deras dedikation och passion för sitt arbete. Grattis till Sofia och Jessica Radhe och By Jessica & Sofia Radhe AB för denna prestigefyllda utmärkelse, och vi ser med spänning fram emot deras fortsatta framgångar inom frisörbranschen.

Stort grattis till Sofia Radhe och Jessica Radhe – Länets entreprenörer 2023!

Vinnare: Sofia Radhe och Jessica Radhe
Org.nr: 559175-3974
Mail: sofia.rahde@hotmail.se
Adress: SÖDRA LÅNGGATAN 34 – 392 31 Kalmar
Län: Kalmar län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *