Länets entreprenör 2023

Urban Björn har blivit hyllad som länets entreprenör för 2023, och hans insatser är inget mindre än inspirerande. Med en passion för att främja jämställdhet, mångfald och inkludering inom företagsledning har Urban skapat en meningsfull och hållbar förändring i affärsvärlden.

Urban är en pionjär som går bortom ord och teori. Han omsätter sina värderingar i praktiken och fokuserar på affärsnyttan av att ha en inkluderande kultur. Hans workshops i inkluderande ledarskap har blivit en viktig plats där chefer och ledningsgrupper kan utforska och förbättra sin förmåga att skapa en smartare, bättre och mer inkluderande arbetsmiljö.

Urban Björn är inte bara en förändringsagent; han är en visionär som tror på att jämställdhet, mångfald och inkludering är kärnan i en framgångsrik och hållbar affärsverksamhet. Han har visat att det är möjligt att skapa en bättre och mer inkluderande framtid för företag och deras medarbetare. Länets entreprenörspris för 2023 är en välförtjänt hyllning till Urban Björns engagemang och hans målmedvetna arbete för att göra arbetslivet mer rättvist och inkluderande för alla.

Låt oss tillsammans fira Urban – Länets Entreprenör för 2023!

VD Urban Björn
Org.nr: 559236-8822
Mail: Urban@BusinessAsEquals.se
Adress: HEDVÄGEN 1, 433 51 Öjersjö
Län: Västra Götalands län
businessasequals.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *