BRYLA Jordbruks AB, under ledning av Hans Göran Filip Brynell, har blivit en ikon inom länets jordbrukssektor. Göran, tillsammans med sina delägare, har skapat ett företag som inte bara är en framstående aktör inom branschen utan också ett föredöme för entreprenörskap och samarbete.

Göran Brynell, grundaren av företaget, har nu välkomnat sin son och kollega, Fredrik Larsson, samt Marcus Brynell till bolaget. Tillsammans utgör de ett starkt team som kompletterar varandra och arbetar harmoniskt för att driva företaget framåt.

BRYLA Jordbruks AB bedriver mångsidigt jordbruk, vilket inkluderar olika aspekter av jordbruksverksamheten. Med en entreprenörsanda och en passion för jordbruk har företaget blivit en förebild för innovation och hållbarhet inom branschen.

Att bli utnämnd till länets entreprenör är en välförtjänt utmärkelse för BRYLA Jordbruks AB och dess team. Genom att fortsätta sitt arbete med dedikation och passion kommer de säkert att fortsätta att göra avtryck inom jordbrukssektorn och inspirera andra företag att följa deras exempel.

Stort grattis till (BRYLA Jordbruks AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Hans Göran Filip Brynell
Org.nr: 556705-8887
Mail: goran@brynell.se
Adress: HERMANSTORPSVÄGEN 13-40 – 235 91 Vellinge
Län: Skåne län
facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *