Länets entreprenör 2023

Det är med glädje och stolthet som vi tillkännager att Tommy Brismo har blivit tilldelad utmärkelsen Länets Entreprenör 2023. Denna prestigefyllda titel är ett erkännande av hans enastående insatser och dedikation till att föra utbildning in i en ny era.

Tommy Brismo, grundaren av Brismo SemiColon AB, har demonstrerat enastående ledarskap och vision genom sina otroligt lättillgängliga och kvalitativa utbildningslösningar. Genom att kombinera innovation med passion har han inte bara förändrat hur vi ser på utbildning, utan också banat väg för en mer inkluderande och framåtriktad utbildning.

Tommys arbete är en inspiration för alla som tror på att kunskap är nyckeln till framsteg. Hans passion och hängivenhet till sitt uppdrag har inte bara skapat möjligheter för individer att växa och utvecklas, utan har också berikat vårt samhälle som helhet.

Utmärkelsen Länets Entreprenör 2023 är ett erkännande av Tommy Brismos betydande bidrag till utbildningssektorn och samhället. Vi gratulerar honom varmt och ser fram emot att se hur hans arbete fortsätter att forma framtiden för utbildning i vår region.

Låt oss tillsammans fira Tommy Brismos – Länets Entreprenör för 2023!

VD Tommy Brismo
Org.nr: 556811-6700
Adress: Backavägen 3A – 186 60 Vallentuna
Mail: tommy@brismoab.se
Län: Stockholms län
https://brismoondemand.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *