Vi vill hylla Ammar Othman och Albeek Restaurang AB för deras fantastiska prestationer. Albeek är kända för sina utsökta syriska rätter som har fått många lovord. Ammar har nyligen utökat sin verksamhet genom att öppna en ny restaurang i Göteborg, vilket är ett bevis på hans engagemang och framgång.

För Albeek är det viktigaste att både kunder och anställda tas om hand på bästa sätt. Ammar har skapat en miljö där kundnöjdhet och personalvård står i centrum, vilket har bidragit till att restaurangen har fått ett så gott rykte. Genom att erbjuda högkvalitativa rätter och en utmärkt service har Albeek blivit en favorit bland många.

Vi gratulerar Ammar Othman och Albeek Restaurang AB till utmärkelsen som länets entreprenör och ser fram emot deras fortsatta framgång.

Stort grattis till (Albeek Restaurang AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Ammar Othman
Org.nr: 559244-1751
Mail: info@albeek.se
Adress: bangatan 35 – 414 64 Göteborg
Län: Västra götalands län
albeek.se/about

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *