Vi hyllar Torbjörn Engquist och TEQ Engineering i Oskarshamn AB för deras imponerande resa över 25 år. Torbjörn har genom sin ledning och vision skapat ett företag som värderar kvalitet och kundnöjdhet mycket högt. Han vill även rikta en särskild hyllning till alla medarbetare som bidrar till företagets framgång utan deras engagemang och hårda arbete skulle detta inte vara möjligt.

TEQ Engineering i Oskarshamn AB fokuserar på utbildning, rådgivning och konsultation inom kvalitetssäkring och miljöledningssystem. Genom att erbjuda dessa tjänster hjälper företaget sina kunder att uppnå högsta standarder inom dessa områden. Torbjörn och hans team arbetar outtröttligt för att säkerställa att varje projekt lever upp till deras höga kvalitetskrav, vilket har gjort dem till en betrodd partner för många företag.

Att bli utnämnd till länets entreprenör är ett bevis på deras engagemang och excellens. Vi gratulerar TEQ Engineering i Oskarshamn AB och Torbjörn Engquist till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot deras fortsatta framgångar och positiva påverkan inom branschen.

Stort grattis till (TEQ Engineering i Oskarshamn AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Torbjörn Engquist
Org.nr: 556339-7263
Mail: torbjorn@teq.se
Adress: IMBRAMÅLA LINDNÄS 2 – 572 95 Figeholm
Län: Kalmar län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *