Vi vill hylla Anmar Anmarsen, VD för Mälaröarnas Veterinär AB, för hans otroliga engagemang och passion för sitt arbete. Anmar älskar sitt jobb och gör alltid det lilla extra för att säkerställa bästa möjliga vård för sina patienter. Hans hårda arbete och dedikation har inte bara skapat en framstående veterinärpraktik, utan också gett honom titeln som Länets Entreprenör för andra året i rad.

Mälaröarnas Veterinär AB är en smådjurspraktik belägen på Ekerö, där Anmar och hans team framför allt arbetar med hundar och katter, men även tar emot mindre sällskapsdjur för behandling av lättare åkommor. Praktiken erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive mindre operationer som kastrationer, klokapselborttagningar och tumörborttagningar. Dessutom vaccinerar de djur och erbjuder tandvård vid behov.

Förutom operationer och vaccinationer utför Mälaröarnas Veterinär AB även blodprover, biopsier, hudskrap och kontraströntgen. Praktiken har även en liten butik som säljer hund- och kattfoder från Royal Canin och Hill’s, samt andra behandlingsmaterial som är användbara i den dagliga djurvården.

Anmar Anmarsen brinner verkligen för sitt arbete och detta märks tydligt i de fantastiska resultaten han uppnår. Han vill även rikta ett stort tack till sin kära familj, vars stöd har varit ovärderligt i hans resa. Det är denna kombination av passion, kompetens och familjestöd som har gjort Mälaröarnas Veterinär AB till en förebild inom sitt område och säkrat Anmars välförtjänta utmärkelse som Länets Entreprenör.

Med sitt fokus på kvalitet och omtanke om både djur och ägare fortsätter Anmar Anmarsen och Mälaröarnas Veterinär AB att sätta standarden för veterinärvård i regionen. Vi ser fram emot att följa deras framgångar även i framtiden.

Stort grattis till (Mälaröarnas veterinär AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Anmar Anmarsen
Org.nr: 559196-4902
Mail: info@malarovet.se
Adress: BRYGGAVÄGEN 102 – 178 31 Ekerö
Län: Stockholms län
malaroveterinar.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *