PBM i Säffle AB har lyfts fram som den stolta mottagaren av titeln “Länets Entreprenör 2024” och med all rätt! Deras dedikation till kvalitet och passion för sitt arbete har gjort dem till en lysande stjärna i branschen för montering av produkter från Constructor Group.

Genom att omfamna varje projekt med en hängivenhet som kommer direkt från hjärtat, har PBM i Säffle AB inte bara uppnått enastående resultat utan också vunnit beundran och respekt från alla som korsar deras väg. Det är en hyllning till deras hantverksskicklighet och uthållighet.

Peter, den drivande kraften bakom företaget, är en sann mästare med sina imponerande 38 år i branschen. Hans brinnande engagemang för sitt yrke lyser igenom i varje projekt och hans dedikation till att leverera det bästa möjliga resultatet är en inspiration för alla.

Men framgång kommer inte ensamt. PBM i Säffle AB vill också rikta en hjärtlig hyllning till sina nära och kära, inklusive sina söner som är stolta medarbetare i företaget, samt deras viktiga uppdragsgivare, Constructor Norge AS. Utan deras stöd och förtroende skulle denna framgångsresa inte vara möjlig.

Att vinna titeln “Länets Entreprenör” för andra året i rad är ett bevis på deras oöverträffade engagemang och framstående prestationer. Det är en ära väl förtjänt av PBM i Säffle AB och en bekräftelse på deras position som branschledare och förebilder för entreprenörskap i regionen.

Stort grattis till (PBM i Säffle AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Peter Bergman
Org.nr: 556636-7180
Mail: pbmsconstruction@gmail.com
Adress: AMNERUD GLÄNTAN 1 – 661 92 Säffle
Län: Värmlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *