Vi hyllar Jari Koivuniemi och Kiruna Golv & Bygg AB för deras enastående insatser och hängivenhet. Sedan grundandet år 2019 har Kiruna Golv & Bygg AB blivit synonymt med förstklassig byggkvalitet och pålitlig service i Kiruna och dess omgivningar. Med en stark erfarenhet och expertis tar de sig an alla projekt, stora som små, och utför dem med precision och noggrannhet.

Kiruna Golv & Bygg AB är mer än bara en vanlig byggfirma – de representerar en standard för överlägsenhet och tillförlitlighet i byggbranschen. Genom ett brett utbud av tjänster, från våtrumsrenoveringar till golvläggning, erbjuder de en komplett lösning för alla byggbehov. Genom att prioritera öppen kommunikation och förståelse för kundens krav och önskemål, säkerställer de att varje projekt slutförs till kundens fulla belåtenhet.

Jari Koivuniemi och hela teamet på Kiruna Golv & Bygg AB förtjänar erkännande för sitt hårda arbete och engagemang. Genom att visa passion och dedikation har de inte bara byggt en framgångsrik verksamhet utan har även blivit erkända som länets entreprenör för år 2024, vilket visar deras enastående prestationer och bidrag till samhället.

Stort grattis till (Kiruna Golv & Bygg AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Jari Koivuniemi
Org.nr: 559220-8069
Mail: jari.kgbab@gmail.com
Adress: VIRVELVÄGEN 6 – 981 45 Kiruna
Län: Norrbottens län
byggfirmakiruna.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *